top of page
  • Mayya

Japonský masážní rituál KOBIDO

Japonská liftingová masáž Kobido je specifická forma obličejové masáže, která je zaměřena na posílení svalů obličejové oblasti, zlepšení kontur obličeje a celkově na omlazení vzhledu. Tato metoda kombinuje prvky klasické japonské masáž


e, akupresury, lymfatické drenáže a speciálních liftingových technik. Zde jsou některé klíčové aspekty japonské liftingové masáže Kobido:

  1. Posílení svalů obličeje: Masáž Kobido zahrnuje specifické techniky, které cílí na posílení svalů obličejové oblasti. To může pomoci zvýšit tonus svalů a zlepšit pevnost pleti.

  2. Zlepšení průtoku krve a lymfy: Techniky masáže jsou navrženy tak, aby zvýšily průtok krve a lymfy v obličeji. To podporuje dodávání živin do buněk a odvádění toxických látek.

  3. Akupresura pro energetickou harmonii: Masáž Kobido využívá principy akupresury, které pracují s energetickými body v těle. Tímto způsobem se snaží harmonizovat energetické toky a zlepšit celkovou vitalitu.

  4. Liftingové techniky: Speciální liftingové techniky jsou součástí Kobido masáže s cílem zdůraznit kontury obličeje a redukovat příznaky stárnutí, jako jsou vrásky a ztráta elasticity.

  5. Ovlivnění kolagenu a elastinu: Masáž Kobido může stimulovat produkci kolagenu a elastinu, důležitých proteinů, které podporují strukturu a pružnost pokožky.

  6. Odměřený tlak a rytmus: Masér pracuje s odměřeným tlakem a rytmickými pohyby, což přispívá k relaxaci a zvyšuje účinnost masáže.

  7. Přírodní liftingový efekt: Cílem Kobido masáže je poskytnout přirozený liftingový efekt bez chirurgického zákroku nebo injekcí.

Je důležité si vybrat certifikovaného odborníka na Kobido masáže, protože tato technika vyžaduje specifické znalosti a dovednosti. Před zahájením jakékoli masáže nebo terapie je také vždy vhodné konzultovat se svým lékařem, zejména pokud máte zdravotní problémy nebo kontraindikace.


11 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page